З’явилися зображення розпаковки Google Pixel 8 Pro за декілька днів до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Google Pixel 8 Pro має пройти вже післязавтра, 4 жовтня. Зараз, незадовго до офіційного анонсу, у Мережі з’явились зображення з розпакуванням нового флагманського смартфона Google Pixel 8 Pro, завдяки чому ми маємо можливість побачити дизайн цієї моделі наживо ще до анонсу.

Так, на фото можна побачити новий Google Pixel 8 Pro у кольорі Obsidian Black (чорний обсидіан). На жаль, фото не найкращої якості, але цього вистачає, щоб розгледіти усі основні елементи дизайну – так, наприклад, ми можемо побачити, що блок камери трішки відрізняється від попереднього покоління, а задня панель тут матова. Також можна побачити, що у коробці зі смартфоном поставляється зарядний блок, кабель USB-C та адаптер Google Quick Switch.

Нагадаємо, що раніше стали відомі характеристики нового флагмана від компанії Google. Так, смартфон має отримати чіпсет Tensor G3 власного виробництва компанії Google. Тут буде встановлено LTPO OLED-дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю 2K+ та частотою оновлення 120 Гц. За автономність відповідатиме акумулятор об’ємом 5050 мАг, що підтримує швидку зарядку потужністю 30W та бездротову швидку зарядку потужністю 23W. Вартість моделі для ринку США буде стартувати з позначки у 899 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.