Toshiba презентувала жорсткий диск на 22 ТБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Toshiba повідомила про запуск свого нового модельного ряду жорстких дисків MG10F. Специфіка цих жорстких дисків полягає в тому, що вони мають стандартний формат 3.5 дюйма, при цьому використовують фірмову конструкцію з 10 внутрішніх пластин з гелієвим утепленням.

У Toshiba MG10F застосовується традиційний метод магнітного запису інформації CMR, при цьому об’єм пам’яті зріс на 10 відсотків у порівнянні з попереднім поколінням – з 20 ТБ до 22 ТБ. За словами представників Toshiba, такі жорсткі диски націлені на великі підприємства, в яких є необхідність зберігати великі масиви даних.

Так, жорсткі диски Toshiba MG10F можна використовувати для різних сценаріїв та робочих навантажень – вони підійдуть як для хмарної інфраструктури, так і для традиційних центрів обробки даних. У жорстких дисків MG10F показник RPM складає 7200, розрахункове робоче навантаження – 550 ТБ у рік. Доступні інтерфейси SAS 12 Гбіт/с та SATA 6 Гбіт/c. Слід зазначити, що модель буде доступна і в інших об’ємах (мінімальний – 1 ТБ).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.