Instagram змінив алгоритм формування стрічки і майже повернув хронологічний порядок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Instagram анонсували оновлення сервісу, що вносить корективи в принципи роботи користувальницької стрічки. Алгоритм оновлення головної сторінки буде змінено так, щоб користувачі частіше бачили найбільш актуальний контент.

У соцмережі прислухалися до численних прохань користувачів і зробили стрічку правильнішою – недавно опубліковані пости будуть відображатися на головній сторінці вище за інших.

«Грунтуючись на ваших відгуках, ми вносимо зміни, щоб гарантувати, що нові пости будуть з’являтися в стрічці частіше. Наприклад, якщо один опублікував Селфі з відпустки в Австралії, то ви точно побачите знімок у своїй стрічці, коли прокинетеся і зайдете в додаток ».

Це не повертає хронологічну стрічку в Instagram, але дозволить позбутися в ній від постів тижневої давності у верхній частині сторінки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також на головній сторінці Instagram з’явиться кнопка «Нові пости». Її натискання дозволить переглянути спочатку тільки нові фотографії, опубліковані за останні два дні.

«Сьогодні ми запустили тест кнопки« Нові пости », яка дозволить вам самостійно вирішувати, в який момент ви хочете оновити стрічку. Якщо ви натиснете на цю кнопку – потрапите на останній опублікований контент вгорі стрічки, натиснете – продовжите дивитися пости, опубліковані алгоритмами на момент початку перегляду стрічки ».

Крім цих нововведень в Instagram з’явилася можливість розміщувати активні посилання на хештеги і акаунти в шапці профілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.