Asus презентувала контролер ROG Raikiri Pro Xbox Controller з OLED-дисплеєм

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Asus презентувала новий контролер для Xbox та ПК під назвою ROG Raikiri Pro. Цей ігровий контролер став першим ліцензованим контролером для ноутбуків, ПК та консолі Xbox нового покоління. Цікавою особливістю контролера став вбудований OLED-дисплей.

Реклама

Модель отримала схожі на Xbox Controller розташування кнопок та дизайн. Щоправда, на ній розташований 1.3-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 128 х 40 пікселів, на який можуть виводитись анімації, рівень заряду, статус мікрофона та багато іншого. Окрім цього, є дві маленькі кнопки для зміни профілів під час гри.

У ROG Raikiki Pro використовується Xbox-івське розташування елементів управління: різнокольорові кнопки ABXY, два стіки та кнопка “Home”. Також є круглий D-Pad, тригери та інтиїтивні елементи контролю на задній панелі. Компанія Asus дає можливості кастомізації через додаток Armory Crate для ПК, тому в користувачів буде можливість переназначити кнопки, змінити чутливість джойстиків та зробити ряд інших змін.

Є можливість підключення через Bluetooth, радіоканал 2.4 ГГц, а також кабелем через USB-C. Незважаючи на брендинг Xbox, Asus просуває цей контролер, як Pro-модель для ПК. Підключення до Xbox Series X/S відбувається лише через кабель USB-C. Також модель має вбудований ESS DAC для аудіо високого рівня, є мініджек 3.5 міліметра для підключення навушників та кнопка mute. Даних про ціну та доступність моделі поки немає, але очікується, що вона стане доступною для покупки вже у першому кварталі цього року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: