Asus презентувала ноутбук ProArt Studiobook 16 3D OLED з Glass-free 3D

У рамках конференції CES 2023 компанія Asus презентувала дуже багато нових продуктів, і серед них є справді цікаві рішення. Одним з них є модель ProArt Studiobook, який оснащений 3D-дисплеєм. Із застосуванням технології Simulated Reality 3D від Dimenco, компанії вдалося оснастити ProArt StudioBook 16 3D OLED функцією Extended Reality – це означає, що користувач має можливість переглядати 3D-матеріали без додаткової AR-гарнітури чи окулярів.

Нова технологія Spatial Vision перетворює 2D-інформацію у реалістичне 3D. У кожного пікселя є власна лінза, а також є додаткова камера для трекінгу очей користувача. За роботу відповідальний процесор Intel Core i9-13980HX, за графічні задачі – NVIDIA RTX 4000 з драйверами Studio.

У парі з процесором працює до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5-4800, об’єм внутрішньої пам’яті PCIe Gen 4 складає до 8 ТБ. Для легкого апгрейду у моделі є два SO-DIMM слоти, у які можна встановити оперативну пам’ять, а також два слоти M.2 для встановлення SSD. У компанії повідомляють, що пізніше цього року планується презентація Pro-версії цього ноутбука з професійними відеокартами від Nvidia.

У Asus ProArt Studiobook 16 3D OLED використовується трекпад з підтримкою стилуса, а також елемент управління Asus Dial, який дає швидкий доступ до функцій у багатьох програмах, пов’язаних із творчістю. В оснащення моделі входить два Thunderbolt 4, HDMI 2.1, веб-камера FullHD з інфрачервоною камерою, кард-рідер SD Express 7.0 та акумулятор об’ємом 90 Вт/год.

Також відомо, що буде доступна стандартна версія ProArt StudioBook 16 OLED, без підтримки 3D-відображення. Вартість та доступність ProArt StudioBook 16 2023 повідомлять згодом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.