Asus презентувала нові пристрої Chromebook Vibe CX34 Flip та Chromebox 4 на базі ChromeOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus у рамках конференції CES 2023 презентувала багато пристроїв, більшість з яких працюють під управлінням операційної системи Windows 11. Окрім цього, щоправда, були презентовані пристрої на ChromeOS, про які ми зараз і розповімо.

Asus Chromebook Vibe CX34 Flip

Новий Asus Chromebook Vibe CX34 Flip спрямований на користувачів, які хочуть працювати з продуктивними задачами та клауд-геймінгом. Пристрій сертифікований MIL-STD-810H та буде доступним у єдиному білому кольорі Pearl White. На клавіатурі можна побачити клавіші WASD з оранжевим акцентом та RGB-підсвітку.

Тут використовується IPS-дисплей з діагоналлю 14 дюймів, роздільною здатністю 1920 x 1200 пікселів (WUXGA) та відношенням сторін 16:10. Яскравість дисплея складає 400 ніт, є підтримка стилусів USI. За роботу відповідає процесор до Intel Core i7 серії U 13-го покоління, у парі з яким працює до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x, в ролі внутрішньої пам’яті тут SSD PCIe 3.0 M.2 об’ємом до 512 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій має підтримку Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, два USB 3.2 Gen 2, один USB 3.2 Gen 2, один HDMI 2.1 та мініджек 3.5 міліметра. Ноутбук поставляється з Kensington Lock, слотом для карти пам’яті microSD, стереодинаміками з тюнінгом Harman Kardon, двома мікрофонами, веб-камерою 720p та чіпом безпеки Titan C. Вага моделі складає 1.8 кілограма, об’єм акумулятора – 63 Вт/год, є підтримка швидкої зарядки потужністю 45W.

Asus Chromebox 5

Новий Asus Chromebox 5 став наступником Chromebox 4, що був презентований у кінці 2020 року. Новий десктоп отримав процесор до Intel Core i7 12-го покоління, у парі з ним працює оперативна пам’ять LPDDR4x, внутрішня пам’ять тут PCIe Gen 4×4 SSD. Девайс доступний з багатьма опціями підключення: Wi-Fi 6E, 2.5 Гбіт/с Ethernet, чотирма USB-A, одним USB-C з Thunderbolt 4, двома HDMI та DisplayPort.

Є підтримка карт пам’яті формату microSD та до чотирьох дисплеїв з роздільною здатністю 14K. З фішок моделі слід звернути увагу на наявність бездротової зарядної панелі зверху корпусу. Завдяки цьому можна заряджати свої пристрої, просто поклавши їх на Chromebox 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.