Dell презентувала ноутбуки Alienware M18 та Alienware M16 на CES 2023

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Dell офіційно презентувала нові ігрові ноутбуки у рамках конференції Consumer Electronics Show 2023 (CES 2023). Серед іншого, бренд анонсував ноутбук Alienware M18 – це ігрова машина з дуже великим дисплеєм. Модель отримала 18-дюймову панель, яка доступна з двома наборами специфікацій: QuadHD+ з частотою оновлення 165 Гц та FullHD+/480 Гц. Час відгуку матриці складає 3 мілісекунди, яскравість – 300 ніт, є 100-відсоткове покриття кольорової гами DCI-P3 та підтримка технології ComfortView Plus.

У Alienware M18 використовується новий дизайн-підхід Legend 3.0, що пропонує високу продуктивність у тонкому корпусі. Є можливість вибрати між двома повнорозмірними клавіатурами: Perkey AlienFX та механічною CherryMX з ультранизькими клавіашами (у обох випадках є підсвітка). Також модель оснащена веб-камерою з роздільною здатністю 720p та інфрачервоним сенсором для розблокування з використанням Windows Hello.

За роботу моделей відповідальні процесори Intel 13-го покоління (до Intel Core i9), а за графічну складову відповідальний графічний адаптер NVIDIA GeForce RTX 4090. Пізніше цього року мають бути презентовані варіанти з процесорами AMD Ryzen та графічними адаптерами Radeon. У парі з процесором працює до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5, при цьому об’єм внутрішньої пам’яті SSD складає до 9 ТБ. Варто також згадати про просунуту систему охолодження Element31, що забезпечує адекватну температуру цієї продуктивної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність Alienware M18 відповідальний об’ємний акумулятор об’ємом 97 Вт/г, у комплекті є 330W-атний зарядний блок. Вартість моделі стартує з 2099 доларів на американському ринку. Окрім цього, є модель з аналогічним переліком характеристик, але меншим екраном – Alienware M16, що оснащена 16-дюймовим дисплеєм та стартує з 1899 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.