Acer презентувала доступні ігрові ноутбуки Nitro нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Acer офіційно презентувала новий модельний ряд Nitro, який призначений для геймерів. Модельний ряд включає ноутбуки Nitro 16 (AN16-51) та Nitro 17 (AN17-51). У обох випадках у подарунок надається місяць підписки Xbox Game Pass або PC Game Pass, завдяки чому користувачі можуть одразу отримати доступ до сотень топових ігор на ПК.

Нові моделі Nitro 16 та Nitro 17 отримали значно більш потужні процесори Intel Core 13-го покоління та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 4000. В обох випадках є підтримка до 32 ГБ швидкої оперативної пам’яті DDR5-4800, а також до 2 ТБ SSD M.2 PCIe Gen 2. Моделі оснащені покращеною системою охолодження.

У Nitro 16 використовується 16-дюймова панель з роздільною здатністю WUXGA/WQXGA, а у Nitro 17 – 17.3-дюймова (її роздільна здатність складає FHD/QHD). Частота оновлення в обох моделях складає 165 Гц. У Nitro 16 є підтримка NVIDIA Advanced Optimus, що дозволяє динамічно переключатися з інтегрованого графічного адаптера на дискретний, без потреби у перезапуску ноутбука.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В нових Acer Nitro 16 та Acer Nitro 17 є підтримка Wi-Fi 6 1650i, веб-камера з роздільною здатністю HD, два мікрофони та стереодинаміки з підтримкою технології DTS:X Ultra. Для виведення зображення на зовнішній монітор можна використати роз’єм HDMI 2.1, або один з двох Thunderbolt 4, у яких є підтримка технології Power Delivery. Крім цього, є слот для карти пам’яті формату microSD та три роз’єми USB 3.2 Gen 2.

Очікується, що обидві моделі стануть доступними для покупки вже у другому кварталі цього року. На даний момент відомо, що на місцевому ринку вони коштуватимуть від близько 1765 австралійських, тобто від 1199 доларів США. Офіційних цін для українського ринку поки не розкрито.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.