Apple готує до виходу дешеві AirPods Lite

Згідно з інсайдерськими даними, компанія Apple працює над створенням доступнішої версії своїх популярних навушників AirPods, яка отримає назву “AirPods Lite”. Нагадаємо, що попит на AirPods, згідно прогнозів, повинен впасти з 73 мільйонів у 2022 році до 63 мільйонів у 2023 році, через не дуже високий попит на AirPods 3 та шанс того, що Apple не презентує нових AirPods цього року.

Слід зазначити, що Apple AirPods – дуже популярні навушники, і вони допомогли Apple зайняти лідируючу позицію на ринку персональних аудіопристроїв, але ці навушники не можна назвати дешевими. Для конкуренції з більш доступними рішеннями, як стверджують інсайдери, компанія готує до виходу нові AirPods Lite. Поки невідомо, яким саме набором фішок ці навушники будуть оснащені, але вони явно мають конкурувати з дешевшими рішеннями, ніж актуальні базові AirPods.

Нагадаємо, що поточний модельний ряд Apple AirPods включає чотири позиції: від AirPods другого покоління до просунутих повнорозмірних AirPods Max. Актуальне базове покоління AirPods 3 доступне за ціною 169 доларів, у той час як за попереднє покоління, AirPods 2, слід заплатити 129 доларів. Ймовірно, AirPods Lite будуть дешевшими за 129 доларів, або ж навушники попереднього покоління стануть ще дешевшими. Можливо, Apple опустить офіційну ціну AirPods 2 на рівень 99 доларів, що зробити їх ще більш конкурентними на бюджетному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.