Ілон Маск опублікував фото з його тунельно-сверлильною машиною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він справді захоплений цими тунелями.

Ілон Маск відомий своїм розумним, чудовим підходом до соціальних медіа. Там він відповідає на скарги клієнтів Тесли, жартує, або нападає на своїх критиків – Маск поводиться як реальна людина в Twitter і Instagram, що є рідкістю серед керівників Fortune 500.

У п’ятницю Маск розмістив фотографію про себе в Instagram з однієїю із нудних машин, використовуваних його тунельним бізнесом – “Boring Company”. Маск посилається на пісню “Коли ми торкаємося” з 1994 року Дана Хілла в заголовку повідомлення : “”, “В глибокій дирі з моєю нудною машиною. Іноді, коли ми торкаємося, чесності забагато …”, пише Маск.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маск заснував “Boring Company” через перевантажений трафік у Лос-Анджелесі. Він сподівається використати компанію для створення підземних тунельних мереж, в яких можуть розміститися нові транспортні системи, такі як Hyperloop, які могли б перевозити пасажирів на швидкості більше 500 миль / год.

До цих пір компанія отримала схвалення для створення випробувальних тунелів у Лос-Анджелесі та Балтіморі, а також дозвіл почати первинні та підготовчі роботи у Вашингтоні, округ Колумбія. Але компанія повинна буде отримати схвалення від великої кількості міст та уряду штату , якщо вони сподіваються зробити тунельну мережу реальністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.