Categories: Технології

Microsoft додала режим максимальної продуктивності в Windows 10 Redstone 5

Share

Навесні очікується запуск оновлення Windows 10 Redstone 4, яке принесе цілу купу нововведень і, можливо, отримає офіційну назву Spring Creators Update . Його обкатка ще триває, але Microsoft, як вже робила не раз в минулому, створила ще одну гілку RS_PRERELEASE в своїй програмі Windows Insider, в якій буде тестувати наступне велике оновлення.

«Інсайдери», бажаючі залишитися на поточній гілці, можуть як і раніше отримувати оновлення в рамках розсилок Fast Ring і Slow Ring. Ті ж, хто хоче зазирнути трохи далі в рамках програми Skip Ahead, вже можуть встановити першу нестабільну збірку Windows 10 Redstone 5, яка, як і очікувалося , була випущена недавно. Запуск фіналу RS5 відбудеться в кінці літа.

Поки Microsoft дозволяє тільки невеликій кількості тестерів, підписаних на оновлення Fast Ring, вибрати Skip Ahead: компанія хоче, щоб більшість поки продовжували тестувати збірки Redstone 4 і повідомляли про будь-які знайдені помилки. По суті тим, хто ще раніше не вибрав Skip Ahead, не пощастило – зараз цей параметр неактивний, тобто у Microsoft поки досить людей для тестування RS5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша версія Redstone 5 – це збірка 17604. Як і 17101 (Redstone 4), вона містить оновлення в колекції емотікони, поліпшене керування правами UWP-додатків (Universal Windows App) і масу виправлень. Додана і нова схема живлення «Максимальна продуктивність» (Ultimate Performance). Вона перш за все призначена для робочих станцій, що мають справу з вимогливими до ресурсів завданнями.

Microsoft говорить, що ця нова схема розвиває режим «Висока продуктивність» (High-Performance) і покликана усунути мікрозатримки, пов’язані з методами управління електроживленням. Його можуть вибрати як виробники в якості попередньої установки, так і кінцеві користувачі через панель управління. Поки на системах, що працюють від батарей (на кшталт ноутбуків і планшетів) ця схема недоступна.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    WhatsApp переосмислив знакову опцію Telegram. Вийшло просто та зручно

    Популярний месенджер WhatsApp тестує нову опцію, яка зробить пошук чатів, що часто використовуються, набагато зручніше.…

    28.04.2024

    Як безкоштовні VPN перетворюють смартфони на проксі та чому це небезпечно

    Безкоштовні VPN-програми можуть використовувати телефони користувачів з метою: збирати дані і паролі, зламувати акаунти і…

    28.04.2024

    Власників RTX 4090 чекають погані новини

    RTX 4090 від Nvidia залишається безперечним найпотужнішим графічним процесором на ринку, незважаючи на те, що…

    28.04.2024

    Українських біженців “заманюють” грошовою допомогою: нова шахрайська схема

    Шахраї розсилають SMS та Telegram-повідомлення від імені УВКБ ООН та ЮНІСЕФ у Словаччині, інформуючи українців…

    28.04.2024

    Гіганта в галузі кібербезпеки Darktrace купили за 5 мільярдів доларів

    Лідер у сфері кібербезпеки Британії Darktrace був придбаний приватною інвестиційною компанією Thoma Bravo в рамках…

    28.04.2024

    Експерти з безпеки розповіли, як захистити телефон від злому

    Витік особистої інформації може негативно вплинути на ваше соціальне та професійне життя. Тому, навіть якщо…

    28.04.2024