В Instagram з’являтьcя відeoдзвiнки 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рoзpoбники Instagram тecтyють фyнкцiю вiдeoдзвiнкiв для oднoймeннoї coцiaльнoї мepeжi. Вiдпoвiднe нoвoввeдeння бyлo виявлeнo в пoпepeднiй вepciї пpoгpaми для плaтфopми iOS aвтopaми блoгy @WABetaInfo, пpo щo вoни нe зaбyли poзпoвicти cвoїм читaчaм в твiттepi.

Піктограма відеодзвінка з’явилася в розділі повідомлень, дозволяючи припустити, що розробники планують підвищити статус Instagram від соціальної мережі для демонстрації фотографій і відеозаписів до повноцінного месенджера, здатного конкурувати з WhatsApp і Telegram.

Повідомляється, що, незважаючи на наявність в інтерфейсі клавіші для відеодзвінка, дана функція залишається неактивною навіть для учасників програми попереднього тестування. Цілком можливо, що вона буде запущена пізніше, після налагодження відповідної інфраструктури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що Instagram запустила окремий додаток для обміну повідомленнями між користувачами соціальної мережі. Географія поширення месенджера, що отримав назву Direct, поки обмежена лише шістьма країнами: Ізраїлем, Чилі, Туреччиною, Уругваєм, Італією та Португалією.

Джерело рамблер.ру

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.