Ілон Маск показав новий вражаючий вогнемет The Boring Company: відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Жарти про вогнемети The Boring Company, про які Ілон Маск подейкував у 2016 році, стали реальністю. Компанія, яка займається риттям автомобільних тунелів в Лос-Анджелесі, тепер продаватиме потужні вогнемети, вартістю 500 доларів.

Відповідне відео, як користуватись вогнеметом, Маск опублікував в Instagram.

“Не робіть цього. Крім того, я хочу, щоб було ясно, що вогнемет – супержахлива ідея. Безумовно не купуйте. Якщо вам не подобається веселитись”, – кумедно прокоментував новинку Ілон.

https://www.instagram.com/p/BeeUSFwgLrM/?taken-by=elonmusk

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише за перших декілька годин після офіційного представлення продукції, на офіційному сайті компанії було оформлено дві тисячі замовлень вогнеметів, вартістю 500 доларів за одиницю. До вогнеметів компанія також пропонує придбати вогнегасник за 30 доларів.

Say hello to my little friend …

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

“Звичайно, вогнемет можна купити дешевше в будь-якому іншому місці, але на цьому є крутий стікер, а кнопка зручно розташовується зверху”, – йдеться на сайті The Boring Company.

Допитливим користувачам нещодавно навіть вдалось знайти приховану сторінку на сайті компанії з новим вогнеметом, де після вгаданого паролю “Flame” (“полум’я”), в мережі з’явилось більше інформації про пристрій. Згодом пароль поміняли. Також відомо, вогнемет був створений на базі страйкбольної рушниці, а старт продажів вогнемета The Boring Company був намічений на квітень.

Варто додати, що в США вогнемети не вважають вогнепальною зброєю і ніяк не регулюються законодавством. Будь-яка особа, яка досягла віку 18 років, може купити собі таку зброю.

Джерело: 24 Канал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.