Як виглядатиме вогнемет Ілона Маска

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Ілона Маска The Boring Company, що прокладає тунелі, планує продавати вогнемети. За попередніми даними виробництво зброї почнеться у квітні, а вартість його становитиме $600.

Користувачі Reddit знайшли на сайті компанії Ілона Маска The Boring Company сторінку, захищену паролем, на якій можна попередньо замовити вогнемет з символікою компанії.

Там також було зображення зброї та напис, що це тільки прототип і серійна модель буде ще кращою. Судячи по зображенню, вогнемет був створений на базі страйкбольної рушниці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через деякий час пароль змінився, пише The Verge.

Нагадаємо, ще минулого місяця Ілон Маск повідомив, що мета The Boring Company у 50 тис. проданих кепок взята. Компанія зібрала $1 млн просто на кепках. І тоді Маск анонсував швидкий початок продажів вогнеметів.

Примітно, що музикант і письменник Ді Ей Уаллах, який нещодавно побував у тестовому тунелі під штаб-квартирою SpaceX, опублікував в Instagram відео з працюючим вогнеметом, але незабаром видалив його.

До слова, в США вогнемети не вважають вогнепальною зброєю і ніяк не регулюються законодавством. Будь-яка особа, яка досягла віку 18 років, може купити собі таку зброю.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.