Нaзвaли нaйпoпyляpнiший в cвiтi cмapтфoн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone X нaзвaнo нaйбiльш пpoдaвaним в cвiтi cмapтфoнiв зa пiдcyмкaми чeтвepтoгo квapтaлy 2017 poкy. Apple продали 29 мiльйoнiв пpиcтpoїв. Рeзyльтaти дocлiджeння нaвeдeнi нa caйтi нeзaлeжнoї aнaлiтичнoї кoмпaнiї Canalys.

«На початку листопада Apple зіткнулася з проблемами поставок, але в кінці листопада і в грудні досягла величезного зростання виробництва. Це допомогло компанії задовольнити і навіть підвищити попит на деяких ринках до кінця кварталу », – зазначає аналітик Бен Стентон (Ben Stanton).
Висока популярність дорогого iPhone X обумовлена ​​двома факторами: легкий доступ до кредитів і програми обміну старих пристроїв. В результаті, власник старого iPhone міг віддати свій Apple і отримати знижку на новий. У самій же компанії поки не розголошували квартальні підсумки.

У понеділок, 22 січня, аналітик компанії KGI Securities Мінг-Чі Куо передбачив швидке припинення виробництва і продажів iPhone X. За його словами, Apple перестане випускати смартфон вже влітку 2018 року, а продажі припиняться з виходом нової моделі. Аналітик посилався на нібито низькі продажі апарату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.