В «icтopiї» Instagram тeпep мoжнa дoдaти aнiмoвaні GIF-cтiкepи 

Instagram дoдaлa нoвi мoжливocтi в cвiй iнcтpyмeнт “Icтopiї” для cтвopeння кopoтких, зникaючих чepeз дoбy poликiв. В чepгoвiй вepciї мoбiльнoгo oнoвлення Instagram для Android і iOS з’явилacя пiдтpимкa aнiмoвaних GIF-cтiкepiв.

Щоб додати такий елемент в “історію”, потрібно при її створенні перейти на вкладку зі стікерами і там вибрати новий пункт – GIF. Всі доступні там стікери (кілька сотень) надані сервісом Giphy; можна вибрати найпопулярніші або задіяти пошук, щоб знайти підходящий варіант. Доданий стікер можна переміщати по екрану і змінювати його розмір.

“Додавайте стікери у вигляді букв, сердечок, танцюючих котів і космічної піци, щоб зробити свої фото або відео яскравішими і кумедними”, – закликає користувачів офіційний блог, який належить Facebook Instagram.

У блозі також анонсована можливість завантажувати в історію фото і відео будь-якого розміру і пропорцій – вже після додавання в “історію” можна регулювати пальцями формат фото або відео, вибираючи портретний, пейзажний або квадратний режим. Порожній простір навколо кадру, якщо він не збігається по пропорціях з екраном “історії”, буде заповнено градієнтом відповідного кадру колірної гами.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.