ШІ написав сценарій для найгіршого фільму в історії (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пара студентів з Каліфорнії займаються зйомкою відео на YouTube, грунтуючись на сценарії, що згенерував штучним інтелектом. Одна з їхніх останніх робіт заслуговує на особливу увагу, адже машина видала зовсім вже сумнівний текст.

У наш час часом навіть людям страшно довірити написання сценарію до фільму. Що й казати, якщо блокбастери з величезними бюджетами рясніють помилками, а головні герої фальшивлять, володіючи тільки однієї емоцією на всі випадки життя. Все стає куди гірше, коли замість людини сценарій пише комп’ютер. Автор: нікому не відомий Shortly AI, актори: відчайдушні студенти Елі Вайс і Якоб Ваус, ну а результат нижче.

Описати, що відбувається непросто. В оповіданні немає ніякої логіки, а герої поводяться неприродно і явно переграють. До кінця ролика градус напруги падає, проте глядачам не стає зрозуміліше, для чого все це було. Очевидно, що поки ШІ не здатний створити сценарій до фільму. Неясно, що спонукало студентів зіграти в цьому сумнівному проекті. На щастя, відео не займає перших рядків, а значить, своєрідне твір побачить не така вже й велика аудиторія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.