Apple розробляє iPhone з розумними роз’ємами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні стало відомо, що компанія Apple запатентувала в США нову технологію Magnetic Smart Connector. Інсайдери та експерти проаналізували патентну документацію та розповіли, що собою являє чергова інновація американської компанії.

Згідно зі звітом PatentlyApple, гігант з Купертіно запатентував різноманітні розумні роз’єми. Компанія Apple планує в перспективі зовсім відмовитися від використання портів живлення, віддаючи пріоритет розвитку бездротової зарядки. Раніше ми вже бачили пристрої з магнітними смарт-роз’ємами. Мова йде про iPad. Однак наразі технологія здатна отримати суттєвий апгрейд.

Новий патент від виробника iPhone охоплює різні форми роз’ємів для підключення додаткових пристроїв. Дивлячись на ескізи патентів, з’єднувач включає в себе точку контакту, яка може магнітно прикріплятися до електронного пристрою. Альтернативний дизайн розумного роз’єму також був запатентований для iPhone. Так звані смарт-роз’єми дозволяють зробити планшети та смартфони більш герметичними та менш уразливими до пилу, вологи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.