Новий патент Apple дозволить покращити технологію сканування відбитків пальців на всіх продуктах компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з головних недоліків технології сканування відбитків пальців залишається поява плям на сканерах, що негативно відображається на їх продуктивності. Здається, що компанія Apple нарешті знайшла оптимальний шлях для вирішення цієї проблеми та вже запатентувала декілька важливих нововведень для всіх своїх продуктів.

Згідно зі звітом MacRumors, новий патент гіганта з Купертіно був поданий в Управління патентами та товарними знаками США. Він отримав назву: «Оксидні покриття для металевих поверхонь» і детально описував, як тонке покриття може значно зменшити появу відбитків пальців на металевих поверхнях продуктів Apple. Буквально минулого місяця компанія запатентувала титанові корпуси для пристроїв, що також свідчить про її плани додати цей матеріал в свої майбутні пристрої.

Мова йде про такі продукти, як: MacBook, iPad і iPhone. Смартфони, ноутбуки та планшети Apple можуть отримати титанові корпуси з характерною текстурованою поверхнею. Крім того, останній патент описує використання оксидних покриттів, що ще раз підкреслює переваги цього матеріалу в сфері побутової електроніки. Титан значно зменшує уразливість пристроїв до механічних пошкоджень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.