Lenovo демонструє на відео нову технологію бездротової зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Xiaomi опублікувала своє бачення подальшого розвитку технології бездротової зарядки. Китайський телекомунікаційний гігант представив власну розробку Mi Air Charge. Втім конкуренти теж не відстають, наприклад, керівник Lenovo опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo відео демонстрацію технології «Motorola One Hyper». Яку вже прозвали справжньою бездротовою зарядкою.

Дуже дивно, що прогресивна технологія була названа на честь бюджетного смартфона, презентація якого відбулася наприкінці 2019 року. На відео ми бачимо спеціальний пристрій чорного кольору та 2 смартфони, ймовірно це Motorola Edge 7 та Edge 7+. Телефони заряджаються без будь-якого контакту з зарядним пристроєм. Вони знаходяться на відстані від нього 80-100 см.

Наразі це все, що відомо про технологію «Motorola One Hyper». Однак відео дійсно підтверджує, що вона була створена на базі Qi. Lenovo вдалося створити унікальний пристрій, здатний заряджати до 7 гаджетів одночасно без будь-якого контакту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.