Технології

Xiaomi представила рекордну швидку бездротову зарядку до 80 Вт

Share

Компанія Xiaomi представила чергове покоління швидкої бездротової зарядки. На сторінці в Weibo було опубліковано зображення, яке демонструє прогрес виробника в цій галузі, починаючи з березня 2018 року.

Телефон Mi MIX 2S отримав підтримку бездротової зарядки потужністю всього 7,5 Вт. Його наступник – Mi MIX 3 – був випущений через півроку із зарядкою вже на 10 Вт. У 2019 відбувся значний стрибок, і показник був подвоєний – потужність швидкої бездротової зарядки моделі Mi 9 склала 20 Вт. В цьому ж році Xiaomi підготувала до продажу Mi 9 Pro, який підтримував 30-ватну зарядку.

На початку 2020 року компанія представила технологію з потужністю 40 Вт, а через кілька місяців був анонсований смартфон Mi 10 Ultra, оснащений функцією швидкої бездротової зарядки з потужністю цілих 50 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлений показник потужності склав 80 Вт. За словами розробників, це дозволяє повністю зарядити батарею ємністю 4000 мА * год всього за 19 хвилин. Поповнення заряду на 50% займе близько 8 хвилин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024