Знайдено підтвердження, що в комплекті iPhone 12 не буде навушників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні вранці Apple надала розробникам другу бета-версію операційної системи iOS 14.2 і iPadOS 14.2. Це відбулося всього через два тижні після виходу першої бета-версії.

Невелика зміна деяких формулювань в iOS 14.2 підтверджує чутки про те, що компанія Apple вирішила прибрати зі стандартного комплекту поставки iPhone 12 навушники, які завжди були в коробці з новими смартфонами.

Зміна формулювання присутній в розділі, в якому йдеться про способи зменшити вплив радіочастотного випромінювання при використанні iPhone. Раніше Apple рекомендувала використовувати входять до стандартного комплекту поставки навушники. Тепер же відповідне прикметник (supplied) видалено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в травні цього року авторитетний аналітик Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який протягом декількох років робить точні прогнози, пов’язані з iPhone та іншою технікою компанії, вперше заявив, що в комплекті з iPhone 12 Не буде фірмових навушників.

Крім того, очікується, що в коробці з iPhone не буде також і зарядного пристрою. Єдиним аксесуаром, який Apple включати в комплект поставки iPhone 12, повинен стати новий кабель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.