Німеччина створює танк, здатний знищити російську “Армату”

Поки в Росії не можуть вирішити, чи розвивати далі проект хваленого, але небоєздатного танка “Армата” , в Європі активно розробляють нову бронемашину, здатну замінити німецький танк Leopard 2 і заткнути за пояс сире російське виріб.

Що буде собою являти проектований Німеччиною і Францією MGCS (Main Ground Combat System – Основна наземна бойова система), розповідає газета Bild .

За інформацією видання, екіпаж нового танка буде складатися з двох чоловік, що обумовлено прагненням до забезпечення автономного водіння машини.

MGCS буде оснащений гарматою калібру як мінімум 130 мм (у Leopard 2 – 120 мм, у “Арматі” Т-14 – 125 мм), снаряди якої отримають більшу пробивну силу і швидкість. Боєприпаси типу APFSDS (бронебійний оперений подкалиберний снаряд) будуть створені з суперміцного вольфрамового сплаву.

Новий танк отримав гібридний двигун і в комбінації з більш легкої і міцної бронею буде менше споживати палива, зможе довше перебувати в строю без дозаправки.

За даними видання, витрати з проектування нової машини обійдуться в 1,5 млрд євро. А в цілому нове покоління танків може коштувати Франції та Німеччини 100 млрд євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. ну и что это за бред? Выбросить 100 000 000 000 долларов для того, чтобы уничтожать якобы “ничтожный, сырой, неуклюжий, недоделаный и т.д.” танк “Армата”. тут два варианта – либо у французов с немцами вавка в голове, либо танк “Армата” не так прост, как трубят натовцы. ведь 10 миллиардов это вам не миска вареников в бистро! Главной ошибкой пораженной стороны во все века была недооценка мощи и силы противника. Беда всех войн в том, что врага недооценивают генералы с политиками-пропагандонами, а в окопах потом гибнут простые солдаты

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я