Майбутній iPhone може отримати закруглений скляний корпус і круглий екран

Майбутній iPhone може отримати закруглений скляний корпус і круглий екран
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прийдешні моделі iPhone можуть отримати круглий дисплей і повністю скляну лицьову панель без роз’ємів для елегантного зовнішнього вигляду. Про це повіжомляє видання Appleinsider.

Компанія Apple нещодавно зареєструвала в Управлінні по патентах і товарних знаків США документи, що описують пристрій, покритий безшовним склом, яке не має роз’єму в корпусі.

Один з двох зареєстрованих патентів називається «Скляний футляр». Текст документа описує, як скло можна використовувати в якості корпусу портативного обчислювального пристрою. Незважаючи не те, що зображення в документі демонструє iPod, в патенті йдеться, що цю технологію можна застосувати практично до будь-якого ґаджету.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній iPhone може отримати закруглений скляний корпус і круглий екран

В Apple вирішили створити однокомпонентний корпус без швів і кріплень типу шурупів.

Форма скляного корпусу повинна бути отримана методом екструзії, що дозволить в майбутньому зробити смартфон або пристрій круглої форми з сильно закругленими краями.

Другий патент «Електронний пристрій з дисплеєм у вигляді оболонки» передбачає створення дисплея, що повністю закриває внутрішні компоненти смартфона. Це означає, що такий дисплей буде розташовуватися з усіх боків ґаджета.

Об’єднавши ці два патенти, а саме технології, описані в цих документах, ми можемо отримати iPhone з дуже округлою формою корпуса з дисплеєм по периметру.

Дуже складно уявити, що Apple зробить такий рішучий крок у зміні класичного зовнішнього вигляду iPhone. Тому, якщо ці технології будуть реалізовані, то це буде зовсім в інших пристроях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.