Lenovo Tab M10 HD Gen 2 офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора компанія Lenovo провела презентацію, в ході якої показала Tab 11 Pro та Smart Clock Essential. Також компанія випустила бюджетний планшет Tab M10 HD Gen 2, який повинен стати найдоступнішим рішенням, при цьому пропонуючи цікаві характеристики. 

Новий планшет Lenovo отримав 10.1-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280 х 800, про що говорить індекс “HD” в його назві, тип матриці – IPS, є підтримка технології TDDI. Це означає, що у нього немає повітряної прослойки, як у останніх бюджетних iPad. Дисплей планшета має покриття NTSC 60 процентів та максимальну яскравість на рівні 400 ніт. Також є сертифікація TUV Rheinland, яка говорить про низький рівень синього випромінювання. 

Планшет виконаний з алюмінію та має квадратну форму з заокругленими кутами. За його роботу відповідальний бюджетний чіпсет MediaTek Helio P22T, в парі з яким може бути 2 ГБ або 4 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті становитиме відповідно 32 ГБ або 64 ГБ. Є можливість розширення об’єму пам’яті за допомогою microSD-карти. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З інших фішок варто виділити операційну систему Android 10 з новим режимом Kids Space, стереодинаміки з Dolby Atmos, два мікрофони, акумулятор на 5000 мАг, FM-радіо, 4G LTE, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, мініджек 3.5 міліметрів та USB-C. Планшет коштуватиме 179 євро за стандартну версію без док-станції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.