Tesla випycтить cвiй пepший eлeктpичний пiкaп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Елeктpичний пiкaп зaлишaєтьcя в плaнaх кoмпaнiї Tesla. Пpo цe пoвiдoмив її гoлoвa – Ілoн Мacк. Ймoвipнo, щo пpeм’єpa пiкaпa вiдбyдeтьcя oдpaзy пicля вихoдy кoмпaктнoгo кpoсoвeрa Model Y.

“Обіцяю, що ми розробимо пікап відразу після виходу Model Y. Я вже майже п’ять років обмірковую його проектувальні та інженерні елементи і з нетерпінням чекаю, коли візьмуся за розробку”, – написав Маск, відповідаючи одному з користувачів Twitter.

Раніше Маск розповідав, що розташування акумуляторної батареї в нижній частині автомобіля допоможе поліпшити його баланс. Він переконаний, що саме ця особливість дуже важлива для вантажівок та пікапів, пише http://mashyna.com.ua
За його словами, в машинах зі звичайними двигунами при великій різниці між мінімальним і максимальним навантаженням “підвіска завжди працює неправильно”

Деталі про новий автомобіль розробник поки що не розголошує. Проте наголошує, що в автомобілі буде абсолютно революційна функція. Яка саме – поки що не говоритиме.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери прогнозують, що новий електропікап побачить світ у наступному році. А старт продажів очікують через два роки — не раніше 2020-2021 року.

Ілон Маск відправить на Марс спортивний електромобіль Tesla Roadster. Електромобіль відправлять на Червону планету ракетою Falcon Heavy. ЇЇ вантажопідйомність 63 т. Запуск надважкої ракети відбудеться у січні наступного року з мису Канаверал в американському штаті Флорида. Falcon Heavy буде борознити космічні простори мільярди років, якщо не вибухне на старті, заявив керівник SpaceX Ілон Маск.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.