Huawei знищить монополію маркетів Apple та Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Huawei зробила дуже гучну заяву, яка може назавжди змінити ринок програмного забезпечення для мобільних пристроїв. Бренд планує заохочувати незалежних розробників до співпраці, запропонувавши їм дуже вигідні умови створення додатків для маркету AppGallery.

В перший рік розміщення додатку розробники будуть отримувати 100% доходу від продажів через маркет AppGallery. Це означає, що немає необхідності сплачувати комісію за розповсюдження програмного забезпечення. Huawei відмовляється від комісій за всі додатки окрім ігор. Це дуже своєчасне рішення, оскільки розробники незадоволені монополією Apple та Google. Нагадаємо, що ці компанії стягують комісію в розмірі 30%.

Компанія Huawei підтверджує, що йде на дуже радикальний крок задля підтримки стартапів та незалежних розробників. Відмова від комісії буде стимулювати розвиток IT-технологій. Починаючи з другого року після публікації додатку, компанія Huawei планує стягувати комісію в 10%. Розробники ігор будуть отримувати 85% доходу від AppGallery.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.