Інститут цифрової трансформації і Microsoft спонсорують антикоронавірусні ШІ-проєкти

Інститут цифрової трансформації і Microsoft спонсорують антикоронавірусні ШІ-проєкти
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інститут цифрової трансформації C3.ai виділив 26,4 мільйона доларів 26 дослідникам, який застосували моделі штучного інтелекту для боротьби з COVID-19.

Проєкти піддавалися експертній оцінці за критеріями наукової цінності, попередніх досягнень дослідника, використання штучного інтелекту, машинного навчання, аналізу даних, хмарних обчислень і методів масштабування.

Партнерами C3.ai виступили Університет Іллінойсу, Каліфорнійський університет Берклі і Microsoft. Нагороди для переможців конкурсу, крім грантів, включають в себе доступ до C3 AI Suite і Microsoft Azure для обчислень і зберігання даних, а також до джерел даних, таким як C3.ai COVID-19 Data Lake.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Місія Інституту полягає в тому, щоб залучити провідних світових вчених до участі в скоординованих інноваційних діях по просуванню цифрової трансформації в цілому», – сказав генеральний директор C3.ai Том Сібел.

Ось приклади досліджень, відібраних експертами Microsoft і C3.ai:

● Моделювання і контроль поширення COVID-19 для оцінки і оптимізації політики втручання (Вінсент Пур, Прінстонський університет);

● Розробка вакцин на основі машинного навчання і HLA-прогнозування ризику вірусних інфекцій (Девід Гіффорд, MIT);

● Підтримка машинного навчання для екстреного визначення легеневого колапсу в COVID-19 (Сендхіл Мулленатан, Чиказький університет).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.