Компанія LG випустила розумний винний холодильник Signature Wine Cellar

Останнім часом корпорація зосередилась на виробництві систем розумних будинків та побутової техніки, тому презентація новинки — це своєрідний етап тренерування компанії в цьому напрямку.

Винний холодильник має комплексну систему розподілу температури та рухомих елементів. Новинка може вміщати до 65 пляшок вина, а також різноманітні закуски.

Дизайн холодильника виконаний в сучасному стилі, тому він ідеально підійде під інтер’єр більшості кухонь. Signature Wine Cellar розроблений з морозильною камерою та автоматичним підйомником для ящиків, який подає їжу та напої.

Користувач може відкривати двері за допомогою голосу, а також перевірити вміст холодильника, використовуючи функцію InstaView. Новинка має багатотемпературний контроль для різних видів вина і не допускає коливання температури.

В компанії розповіли, що холодильник підтримує необхідний рівень вологості для зберігання якості етикетки та еластичності пробки, а використання скляних дверей з темним відтінком захищає від ультрафіолетового проміння та тепла.

Розумний холодильник доступний лише в США. Його вартість становить $6 298,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.