Президент Xiaomi пояснив, чому не вдається випускати Mi 9 в достатніх кількостях. Вся справа – у відсутності досвіду і проблеми з менеджментом

Незважаючи на всі спроби налагодити випуск смартфонів Mi 9 в достатній кількості, ті, як і раніше в дефіциті в Китаї. Причин нездатності своєчасно наситити попит понапридумувати можна скільки завгодно, але за словами президента компанії Ліна Біна (Lin Bin), корінь всіх проблем – відсутність досвіду у внутрішніх процесах і менеджменті.

Ось що (практично) дослівно сказав Лін Бін: “У Xiaomi є багато напрямків, з якими все не дуже добре, в тому числі відсутність товарів, про яку всі зараз говорять. По суті, нам не вистачає досвіду у внутрішніх процесах і управлінні. Тому ми провели внутрішнє тренувальне засідання на вихідних. Керівники підприємств ретельно вивчають передові процеси та управлінський досвід, намагаючись поступово підвищити компетенції команди”.

Генеральний директор фірми Лей Цзунь (Lei Jun) дотримується аналогічної думки: «Компанія намагається всебічно поліпшити здатність системного управління і підвищити індивідуальні здібності кадрів. Це невідкладне завдання, Xiaomi!»

Що ж, видно, не просто так Xiaomi почала цей рік з реструктуризації. Ймовірно, з поточних «дефіцитних станів» будуть зроблені висновки, які згодом дозволять уникнути подібних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.