Huawei дивно тролить флагманські новинки Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом виробники смартфонів все частіше намагаються якимось чином зачепити конкурентів своїми висловлюваннями. Можна згадати і Apple на CES 2019, і нападки Xiaomi на Samsung і Huawei.

Тепер ось Huawei вирішила потролити Samsung і її новенькі смартфони Galaxy S10. Китайський гігант опублікував відразу кілька постів в Twitter. Huawei пройшлася і по потрійній камері новинок, і по акумулятору, і за технологією реверсивної бездротової зарядки.

Дійсно, все це спочатку з’явилося саме у смартфонах Huawei, причому саме Huawei задала тренд на багатокамерні конфігурації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, справедливості заради, по-перше, потрійна камера Samsung з’явилася ще в минулому році з виходом Galaxy A7, а Galaxy A9 і зовсім до вчорашнього анонса Galaxy S10+ 5G залишався єдиним смартфоном з чотирма датчиками в основній камері.

Нападки на акумулятор в Galaxy S10+ і зовсім виглядають дивно, так як різниця між флагманами становить всього 100 мА*год.

Як би там не було, вже через кілька днів Huawei представить свою лінійку P30, якій і належить боротися з новинками Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.