Росіянин купив iPhone XS за ванну копійок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розплачуючись в магазині готівкою, чи завжди ви забираєте несуттєву в грошовому еквіваленті здачу, що віддається вам дрібними копійками? Якщо це не про вас, то варто переглянути свою позицію. Як виявилося, один винахідливий росіянин зібрав цілу ванну дрібниці. Не розгубившись, він відправився в московський магазин мережі re:Store (авторизований ритейлер Apple) для придбання заповітного смартфона iPhone XS з 256 ГБ вбудованої пам’яті. І так, ємність, до країв наповнену металевими рублями, він “прихопив” з собою.

Ванну з монетами внесли прямо в магазин. На жаль співробітників, в торговій точці не знайшлося спеціального обладнання для автоматичного підрахунку монет, і близько двох годин продавці вручну перераховували дрібницю, оскільки не повірили, що в “незвичайному гаманці” є необхідна для покупки сумою в 100 990 рублів. І даремно! Тут би вони заробили “чайові”. Відрахувавши належну по товар суму, у ванній ще залишалися “залізні” рублі, які покупець разом з ванною і iPhone забрав з собою.

Історія замовчує про те, з чого була зроблена ванна (точно не пластикова, адже матеріал не витримав би масу вмісту), і який загальний вага “гаманця з грошима. Також невідомо і те, як у покупця накопичилася пристойна сума дрібницею. Хтось вважає, що магазин re: Store прибіг до рекламної виверту, щоб підвищити слабкі продажі нових iPhone. Інші порахували покупця віроломним “жебраком” з вулиць. У будь-якому випадку, історія вийшла ефектна і оригінальна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.