У Google Фото з’явилося більше можливостей для управління альбомами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google випускає чергове оновлення, яке спрощує обмін фотографіями з допомогою нових елементів управління загальними альбомами. Наступного разу, коли ви захочете відправити кому-небудь альбом Google Фото, додаток запропонує вам запросити певну людину або групу людей подивитися ваші фотографії і відео через їх обліковий запис Google.

Завдяки цій зміні користувачі будуть краще контролювати те, хто переглядає їх альбоми. Після того як користувач відправить запрошення, Google повідомить про це людині по електронній пошті і в додатку. Переглядати відправлений альбом також буде можна використовуючи вкладку «Загальний доступ», розташовану в нижній частині основного інтерфейсу програми. Раніше спільне використання альбомів можна було здійснювати аналогічним чином, але цей спосіб не був методом за замовчуванням.

Власник альбому зможе включати і відключати обмін посиланнями на свій розсуд, і Google також дає можливість вирішити, чи можуть інші люди додавати контент. Коли ви видалите будь-кого з альбому, всі фотографії та відео, додані до нього, також зникнуть.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія сподівається, що ця функція поліпшить «обмін спогадами з друзями та сім’єю в Google Фото».

Загальний доступ до альбомів буде надано всім користувачам протягом наступного тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.