LG випустила доступний аналог Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше популярний мережевий інформатор Еван Бласс опублікував рендер нового доступного смартфона компанії LG – Stylo 6. Зараз смартфон офіційно доступний за ціною 220 доларів у США. Смартфон, головною фішкою якого є підтримка стилуса, отримав великий дисплей, потрійну основну камеру та великий акумулятор з підтримкою швидкої зарядки. 

LG Stylo 6 вийшов у перепрацьованому дизайні відсноно свого попередника, LG Stylo 5. Смартфон отримав градієнтну задню панель зі сканером відбитків пальців. Грані смартфона виконані з металу, на одній з них є фізична кнопка для виклику асистента Google. На нижній грані смартфона є слот для зберігання стилуса. Насправді наявність стилуса – це досить незвична фішка для такого цінового сегменту, оскільки зараз стилуси переважно є у комплекті зі значно дорожчими смартфонами, наприклад, Galaxy Note від компанії Samsung. Стилус можна використовувати для нотаток або малювання. 

LG Stylo 6 отримав великий IPS-дисплей з діагоналлю 6.8 дюймів, його роздільна здатність – Full HD+. У вирізі на передній панелі розташована камера на 13 МП, а на задній панелі – горизонтальна потрійна камера з головним сенсором на 13 МП, ультрашироким на 5 МП та датчиком глибини на 5 МП. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав чіпсет MediaTek Helio P35, який працює в парі з 3-ма ГБ оперативної пам’яті. Користувачі отримують також 64 ГБ внутрішньої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карти пам’яті. Девайс працює на Android 10 з власною оболонкою LG. За автономність відповідає акумулятор об’ємом 4000 мАг, який підтримує швидку зарядку потужністю 18W через роз’єм USB-C. Смартфон підтримує 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 та GPS, і окрім USB-C, отримав також джек 3.5 мм. 

Смартфон, безумовно назвати найкращим за цю ціну – навпаки, конкуренти зі схожими характеристиками переважно коштують у 1.5-2 рази дешевше, але варто врахувати його унікальність, оскільки в цьому ціновому сегменті у нього, як у смартфона зі стилусом, просто немає конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.