Власники смартфонів Xiaomi масово поскаржилися на новий баг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі смартфонів Xiaomi поскаржилися на появу нового неприємного багу в MIUI 11. Згідно з відгуків користувачів на Reddit і форумі Xiaomi, через неполадки в стандартному лаунчері MIUI 11 з головного екрану можуть пропадати іконки додатків.

Власники смартфонів Xiaomi масово поскаржилися на новий баг

Баг відбувається при переміщенні між сторінками головного екрану. Коли користувач повертається на одну з перших сторінок, ряд іконок перестає відображатися. Найчастіше пропадає нижній ряд іконок, причому це відбувається незалежно від моделі смартфона.

Знайти навіть тимчасове рішення проблеми користувачам поки не вдалося. Ситуація ускладнюється тим, що баг проявляється досить часто. У зв’язку з цим багато користувачів перейшли на інші лаунчери, чекаючи виправлення з боку розробників Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У самій компанії поки не прокоментували недоопрацювання. Однак з огляду на те, що частина користувачів написала в підтримку Xiaomi про неполадку, передбачається, що в компанії знають про її існування. Користувачам слід очікувати виправлення проблеми з лаунчером на смартфонах Xiaomi в одному з наступних оновлень MIUI 11.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.