Названо найкращі смартфони за визначеними пріоритетними властивостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти проаналізували ринок смартфонів, щоб встановити кращі пристрої за визначеними пріоритетними властивостями. Названі мобільні телефони сьогодні є найбажанішими для українців.

Багато користувачів, купуючи смартфон, звертають увагу на певні властивості пристрою: хороша камера, потужний процесор, великий обсяг оперативної пам’яті і т.д. Саме тому експерти проаналізували ринок і склали ТОП мобільних телефонів, які лідирують за певними якостями.

Huawei P40 Pro

Любителям відмінної камери слід звернути свою увагу на Huawei P40 Pro вартістю від 22 999 гривень. Пристрій обладнаний чотирьохмодульною основною камерою, яка, за версією ресурсу Dxomark.com, визнана кращою в своєму класі. Все ж гаджет має і непогану начинку, а саме: 8 гігабайт оперативної пам’яті, 256 гігабайт вбудованої, акумуляторну батарею на 4200 мАг, 6,58-дюймовий безрамковий OLED-екран. В якості операційної системи Huawei P40 Pro використовує EMUI 10.1, яка створена на базі Android 10. Однак смартфон не підтримує сервіси Google, але з їх функцією відмінно справляється і фірмовий додаток AppGallery.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Xiaomi Mi Note 10 Pro

Наступний камерофон Xiaomi Mi Note 10 Pro трохи поступився за якістю зйомки. Все ж пристрій володіє найпотужнішою камерою в своєму класі. Роздільна здатність основного модуля становить 108 мегапікселів. Також смартфон має доступ до сервісів Google, тому користувачам буде звичніше використовувати саме його. Серед інших технічних характеристик слід виділити акумуляторну батарею на 5260 мАг, оскільки інші дані збігаються з першим номером списку вище. Цінник на смартфон стартує від 12 999 гривень.

Для тих, хто ставить в пріоритеті ємність батареї підійде Blackview BV9100. Смартфон за своїми технічними характеристиками належить до бюджетного класу, але акумулятор на 13000 мАг дозволить використовувати пристрій без підзарядки ну вже дуже довго. Вартість мобільного телефону становить приблизно 6 699 гривень.

Xiaomi Mi Max 3

Любителям великих екранів за доступною ціною сподобається Xiaomi Mi Max 3. Пристрій не відрізняється вражаючою начинкою, але 6,9-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю дозволить отримати максимум задоволення від перегляду контенту на пристрої. Цінник на мобільний телефон стартує від 5 999 гривень. Варто відзначити, сьогодні більший екран має тільки Samsung Galaxy Fold, але він коштує в 12 разів дорожче, тому вигода очевидна.

Black Shark 2 Pro

Замикає рейтинг ігровий смартфон Black Shark 2 Pro. Пристрій має 8 гігабайт оперативної пам’яті і 128 гігабайт вбудованої. Швидкодію забезпечує восьмиядерний процесор Snapdragon 855+. Мобільний телефон обладнаний системою охолодження і поруч геймерських фішок, які підвищують продуктивність і спрощують використання гаджета. Покупцеві оригінальний смартфон обійдеться в 14 499 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.