Samsung і Xiaomi очолили рейтинг найбільш продаваних Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський Samsung Galaxy A51 очолив рейтинг найбільш продаваних Android-смартфонів в першому кварталі 2020 року. На нього довелося 2,3% продажів на глобальному ринку. Про це свідчать дані дослідження компанії Strategy Analytics, повідомляє ” ЛІГА.net “.

Повідомляється, що Samsung в першому кварталі 2020 року відвантажила в цілому 6 мільйонів Galaxy A51. Телефон популярний у всіх регіонах, особливо в Європі і Азії, відзначили аналітики.

На другому місці знаходиться апарат Xiaomi Redmi 8 з часткою в 1,9%. Лінійка смартфонів Redmi дуже добре продається в Індії і Китаї, а також починає підкорювати європейський ринок, відзначили аналітики. Замикає трійку Samsung Galaxy S20 + з результатом в 1,7%. Далі йдуть смартфони Samsung Galaxy A10s і Xiaomi Redmi Note 8, кожен з яких зайняв приблизно 1,6% ринку. Слідом за ними йде модель Samsung Galaxy A20s з часткою близько 1,4%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За оцінками Strategy Analytics, в першому кварталі в світі було реалізовано 274,8 млн смартфонів. Це на 17% менше в порівнянні з першою чвертю минулого року, коли поставки дорівнювали 330,4 млн штук. Таке падіння пояснюється пандемією коронавірусу. Сегмент Android займав 86% частки від всіх смартфонів, відвантажених по всьому світу в цьому кварталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.