Фотограф показав можливості камери нового флагманського смартфона Sony

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony позиціонує камеру свого Xperia 1 II як професійну. Не дарма дана модель – перший смартфон компанії з оптикою ZEISS. Тепер професійний фотограф показав можливості камери нового флагманського смартфона Sony.

Думкою поділився Нік Дідлік (Nick Didlick), який має 40 років досвіду в фотожурналістиці і спортивній фотографії. Зазвичай фахівець користується камерами серії Sony Alpha 9, тому йому було цікаво оцінити можливості смартфона.

Для фотографів компанія пропонує окремий додаток Photography Pro, за допомогою якого можна контролювати ISO, витримку і баланс білого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дідлік зазначив зручність наявності спеціальної кнопки затвора в Xperia 1 II. Також фотографу сподобалося використовувати дисплей смартфона для попереднього перегляду знімків.

Нагадаємо, в основній камері пристрою є 12-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX557 з системою оптичної стабілізації зображення. Є у смартфона і надширококутна камера Sony IMX363, і телеоб’єктив Samsung ISOCELL S5K3T2. Роздільна здатність датчиків становить 12 Мп. Також є ToF-сенсор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.