Камера під екраном: Інсайдери розповіли про смартфон Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери розповіли, яким може бути смартфон Xiaomi Mi 11. Передбачається, що девайс буде функціонувати на базі чіпа Snapdragon 876. Крім того, він матиме підекранну камеру.

На просторах Мережі з’явилися перші подробиці про Xiaomi Mi 11, який представлять на початку наступного року. Поки інформація інсайдерів відноситься до розряду очікувань і чуток.

До моменту анонса до комерційної стадії повинна бути доведена технологія підекранної передньої камери. Її дебют може відбутися в нинішньому році разом зі смартфонами Xiaomi Mi 10S або Xiaomi Mi Mix 2020.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей Xiaomi Mi 11, швидше за все, буде зігнутий з боків, а його ефективна площа досягне позначки в 100%. Що стосується частоти зображення, то вона складе 144 Гц.

Очевидним є той факт, що пристрій стане функціонувати на базі однокристальної Snapdragon 876. В результаті смартфон буде працювати на 30% швидше і енергоефективніше.

Ємність акумулятора повинна збільшитися до 6000 мАг. До початку 2021 року виробник має запустить власну технологію швидкої зарядки, потужність якої складе 100 Вт. Це дозволить смартфонам заряджатися за лічені хвилини.

Основна камера, ймовірно, отримає роздільну здатність 144 Мп. Очікується присутність із 100-кратним збільшенням. Ці опції дозволять Xiaomi Mi 11 конкурувати з камерофонами фірми Huawei. Є інформація, що новинка буде відповідати стандарту IP68.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.