Цей смартфон Samsung захистить ваші дані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung разом з SK Telecom анонсувала смартфон Galaxy A Quantum, в якому встановлений чіпсет для квантової генерації чисел, який значно покращує безпеку. Цей чіпсет, згідно з прес-релізом SK Telecom, допомагає користувачам безпечно використовувати різні сервіси завдяки генерації непередбачуваних та безповторних рандомниї чисел. 

Квантований чіп містить в собі сенсор зображення CMOS для визначення фотонів, що слугує базою для генерації випадкових чисел для ключів шифрування. 

Samsung та SK заявляють, що чіп буде використовуватись для логування у ваш аккаунт на девайсі, і перший вхід в аккаунт буде використовуватись завдяки автентифікації, базованій на квантових обчисленнях. SK заявили, що аккаунт буде використовуватись для багатьох сервісів, завдяки чому при автентифікації буде додатковий рівень, і дані користувача будуть краще захищені. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидві компанії стверджують, що чіп в Samsung Galaxy A Quantum може використовуватись для надійного зберігання особистих документів. Також компанія додала, що квантовий чіп буде використовуватись для біометричної автентифікації при платежах у офлайн-рітейлерів. Також SK Telecom планує зробити API відкритими для розробників тих сервісів, які хочуть зробити їх сумісними з квантовим чіпом. 

Базою для нового смартфона повинен бути 5G-варіант Samsung Galaxy A71, який отримав чіпсет Exynos 980 5G, в парі з яким будуть працювати 8 ГБ оперативної пам’яті. Внутрішньої пам’яті буде 128 ГБ, за автономність буде відповідати акумулятор об’ємом 4500 мАг. З інших важливих характеристик варто окремо відзначити AMOLED-дисплей діагоналлю 6.7 дюймів з роздільною здатністю FullHD+, зверху якого буде виріз під фронтальну камеру на 32 МП. Компоновка основної камери така: 64 МП + 12 МП + 5 МП + 5 МП. 

Galaxy A Quantum почне продаватися вже через тиждень за ціною 529 доларів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.