Amazon випустила новий бюджетний планшет з кращим чіпсетом і USB-C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazon оновила свій модельний ряд планшетів, випустивши новий Fire HD 8. Він буде доступним у трьох варіантах: звичайний HD 8, HD 8 Plus та HD 8 Kids Edition, який буде тим самим HD 8, але зі спеціальним захисним чохлом. Всі три отримали нові чіпсети, більше оперативної пам’яті та роз’єм USB-C для зарядки та синхронізації даних. 

Нові планшети отримали чотириядерні чіпсети з частотою 2.0 ГГц, які запропонують на 30% кращу потужність, ніж попереднє покоління. Звичайний Fire HD 8 буде поставлятися з двома ГБ оперативної пам’яті, а постійної пам’яті буде або 32 ГБ, або 64 ГБ. Пам’ять можна буде розширити за допомогою карти пам’яті. 

HD 8 Plus отримав 3 ГБ оперативної пам’яті та бездротову зарядку, що робить його топовим у новому модельному ряду Fire. Крім того, Amazon кладе в комплекті швидшу зарядку потужністю 9W, бездротова зарядка доступна опціонально. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В планшетах встановлені IPS-панелі з роздільною здатністю HD та діагоналлю 8 дюймів, при цьому рамки не дуже великі, як для цього цінового сегменту. Основні і фронтальні камери в них однакові, на 2 МП. Планшети працюють на операційній системі Amazon Fire OS, яка є, по факту, дуже перепрацьованим Android з оболонкою власної розробки Amazon. Автономність дуже хороша – до 12 годин на одному заряді. 

Amazon Fire HD 8 буде продаватися за ціною 90$, але за 160$ можна купити комплект з двох штук. HD 8 Plus буде коштувати 110$, а в комплекті з ним буде шестимісячна підписка Kindle Unlimited. HD 8 Kids Edition буде продаватися за ціною 140$, а в комплекті з ним буде річна підписка на батьківський контроль Amazon, а також набір програм для дітей. Всі три планшети будуть доступними для попереднього замовлення вже з 3-го червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.