Характеристики Samsung Galaxy Fold Lite стали відомими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька днів назад з’явилася інформація про те, що компанія Samsung працює над здешевленою версією свого флагманського складного смартфона-планшета Galaxy Fold. Смартфон поки фігурує під двома іменами “Galaxy Fold Lite” і “Galaxy Fold E”, і сьогодні про нього стало відомо більше деталей. 

Інформатор Макс Вайнбах з ресурсу XDA-Developers, Samsung Galaxy Fold Lite 4G під кодовою назвою “Winner2” отримає 256 ГБ внутрішньої пам’яті та Snapdragon 865. Що досить дивно, підтримки мереж п’ятого покоління в цього складного смартфона не буде. Поки що немає інформації про оперативну пам’ять, але, скоріш за все, буде або 8 ГБ, або 12 ГБ. 

Девайс отримає пластиковий дисплей, а задня панель буде виконана з алюмінію та скла. Смартфон отримає “суміш характеристик з 2018-го, 2019-го та 2020-го років”. Смартфон буде доступним у трьох кольорах: дзеркальному чорному та дзеркальному фіолетовому. Galaxy Fold Lite вийде на глобальному ринку за ціною 1099 доларів, що, по факту, вдвічі дешевше, ніж ціна першого покоління Samsung Galaxy Fold на старті та на 20% дешевше, ніж Samsung Galaxy Z Flip, презентований недавно. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інформатор додав, що характеристики на даний момент не підтверджені, і до офіційної презентації та старту продаж Samsung може щось змінити. Це не дивно, адже у нас вже є прецедент з Galaxy Fold другого покоління, який переробляли буквально на ходу після випуску першого, неуспішного покоління. 

Поки що невідомо, коли буде анонсований девайс, але в мене є певні припущення щодо цього. Враховуючи, що попередній гнучкий смартфон компанії, Galaxy Z Flip, був анонсований на початку цього року разом з флагманами серії Galaxy S20, цілком можливо, що новий Galaxy Fold Lite (Galaxy Fold E) покажуть разом з модельним рядом Galaxy Note 20 в кінці літа цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.