Майбутній бестселер Honor X10 вперше показали на якісних зображеннях

У прямокутному блоці знайшлося місце для світлодіодного спалаху, а також для написів AI і Super Night Vision

Майбутній бестселер Honor X10 вперше показали на якісних зображеннях
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі нарешті з’явилися якісні зображення нового смартфона Honor X10, який повинен стати найдешевшим телефоном Honor з підтримкою мереж п’ятого покоління. Аналітики впевнені, що Honor X10 стане справжнім бестселером. Такої ж думки дотримуються і в Honor.

На рендері видно, що основна камера Honor X10 буде включати три датчика зображення. У прямокутному блоці знайшлося місце для світлодіодного спалаху, а також для написів AI і Super Night Vision, які вказують на використання системи штучного інтелекту, а також наявність якісного режиму нічної зйомки. Також в лінійці очікується модель Honor X10 Pro, яка повинна отримати чотири модуля в основній камері.

Майбутній бестселер Honor X10 вперше показали на якісних зображеннях

Зображення фронтальної панелі демонструє практично безрамковий екран, тільки внизу дисплея помітна невелика рамка. Також рендер підтверджує відсутність будь-яких вирізів під фронтальну камеру роздільною здатністю 16 Мп, яка буде висувною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Honor X10 отримає ЖК-дисплей IPS діагоналлю 6,63 дюйма, однокристальну систему Kirin 820 5G. У телефоні встановлений акумулятор ємністю 4200 мА • год, який підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт через USB-C. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 40, 8 і 2 Мп. В якості основного сенсора повинен виступати Sony IMX600y.

Презентація новинки очікується 20 травня. Про вартість поки що нічого не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.