Бюджетний сегмент Redmi Note 9 надходить у продаж за межами Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Redmi сьогодні розпочинає продаж недорогого смартфона Redmi Note 9, причому новинка виходить відразу за межами Китаю. Спочатку вона з’явилася в Малайзії, але вже в найближчі дні пристрій з’явиться в Європі. Саме цей смартфон повинен стати однією з найбільш продаваних моделей 2020 року, як було з його попередниками Redmi Note 7 і Redmi Note 8 в минулому році.

Redmi Note 9 побудований на базі однокристальної платформі MediaTek Helio G85, він отримав екран з врізаної фронтальною камерою роздільною здатністю 13 Мп. Діагональ становить 6,53 дюйма при роздільній здатності Full HD+. Основна камера складається з чотирьох датчиків зображення, включаючи головний датчик на 48 Мп.

Смартфон отримав акумулятор ємністю 5020 мА · год, який дозволяє йому працювати без підзарядки не менше двох днів. Підтримується швидка зарядка потужністю 18 Вт, при цьому комплектний зарядний пристрій має потужність 22,5 Вт. В оснащення також входять модуль NFC, ІЧ-порт, слот для двох SIM-карт і карти пам’яті microSD, а також дактилоскопічний датчик на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Версія з 3/64 ГБ пам’яті оцінена в 200 доларів, за 4/128 ГБ пам’яті проситимуть 250 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.