Інсайдер розкрив нові подробиці серії Samsung Galaxy Note 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер, аналітик, засновник і генеральний директор Display Supply Chain Consultants Росс Янг на своїй сторінці в Twitter привів нову інформацію, яка стосується Samsung Galaxy Note20 і Note20 +.

Samsung Galaxy Note20 + стане топовою моделлю. Він буде мати трохи більший дисплей, ніж його попередник (6,87 дюйма) з практично однаковою щільністю пікселів (роздільною здатністю 1440p +). Частота оновлення 120 Гц стане основним доповненням в цьому. Хоча, не зрозуміло, чим вона відрізняється від автоматичного режиму S20, який за певних обставин перемикається на 60 Гц.

Galaxy Note20 матиме 6,42-дюймовий дисплей, знову-таки трохи більший, ніж раніше, і збереже роздільну здатність 1080p +. Смартфон також отримає режим 120 Гц, який не стане ексклюзивним для Note20 +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що OLED-панелі будуть виготовлені з використанням технології LTPO, що забезпечує економію енергії на 5-15% в порівнянні з панелями LTPS. Вперше вони були помічені на Apple Watch Series 4, але Samsung дебютувала зі своїми власними дисплеями LTPO з Galaxy Watch Active2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.