Xiaomi Mi MIX 4 отримає дисплей з частотою оновлення 120 Гц

Сьогодні, 11-го травня, з’явились нові витоки інформації про те, що компанія Xiaomi працює над двома новими смартфонами, які отримають дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Цими даними поділився відомий інформатор Digital Chat Station в соціальній мережі Weibo (китайському аналогу Twitter). 

Згідно з постом, в якому з’явилася ця інформація, компанія Xiaomi готує два нові смартфони. Поки що вони фігурують під кодовими назвами “Apollo” та “Verthandi”. Смартфони повинні отримати дисплеї зі загнутими гранями та частотою оновлення 120 Гц, що говорить про те, що одним з них може бути нове покоління Xiaomi Mi MIX. 

Поки що невідомо, чи обидва смартфони ввійдуть в модельний ряд Xiaomi Mi MIX 4, чи лише один, але найближчим часом це стане відомо, оскільки Лей Цзюнь під час недавньої презентації презентації Xiaomi Mi 10 Youth Edition анонсував вихід нового флагманського смартфона. 

Попередній смартфон компанії, Mi MIX Alpha, був дуже цікавим з точки зору технологій, які застосовувались при його виробництві, та й загалом його можна назвати одним з найяскравіших смартфонів минулого року. Безумовно, він не був призначений для продажу – це була радше демонстрація можливостей компанії, а не комерційний продукт. Нове ж покоління Xiaomi Mi MIX 4 буде саме комерційно спрямованим, тому особисто мені воно набагато цікавіше, ніж Xiaomi Mi MIX Alpha. 

Xiaomi Mi MIX 4, згідно інформації, яка є на даний момент, отримає чіпсет Snapdragon 865+, який компанія Qualcomm анонсує вже в другій половині цього року, до 16 ГБ оперативної пам’яті та рекордно швидку для компанії Xiaomi зарядку потужністю 65W. Також смартфон може стати першим на ринку з піддисплейною фронтальною камерою. Нагадаю, що Xiaomi показувала цю технологію ще минулого року, але ні одного комерційного смартфона з нею чи ще якоїсь додаткової інформації ми досі не отримали. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.