Смартфони

Samsung не випустить Galaxy Note 20 Ultra

Share

До випуску смартфонів Galaxy Note 20 залишилось ще кілька місяців, але вже з’явилась інформація про те, що нових смартфонів в цьому модельному ряду буде більше, ніж звично. 

Згідно даним від одного інформатора, фанати компанії Samsung можуть забути про Samsung Galaxy Ultra – натомість, як і минулого року, ми побачимо звичайну версію Galaxy Note 20 та більшу версію з індексом “Plus”. 

Цілком можливо, що це сталось через явний провал Samsung Galaxy S20 Ultra, через що у фанатів компанії вже на рівні підсвідомості модель з індексом “Ultra” – переоцінена і неуспішна. Для розуміння ситуації, варто згадати про те, чому модель Galaxy S20 Ultra стала провальною. По-перше, дуже висока ціна, яка була на рівні 1400 доларів на старті. Зрозуміло, що сама по собі ціна – не мінус, просто за таку суму користувач хоче отримати безперечний флагман без явних мінусів. На жаль, все виявилось набагато гірше – і дуже погані показники автономної роботи, незважаючи на акумулятор високої ємності, і проблеми з автофокусом, і баги програмного забезпечення. Все це в сумі зробило флагман Galaxy S20 Ultra одним з найбільш провальних, які за останні кілька років випускала компанія Samsung. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якими ж будуть нові Galaxy Note 20 та Galaxy Note 20 Plus? По-перше, смартфони повинні отримати дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Поки що невідомо, чи зможе компанія Samsung побороти проблему неможливості роботи дисплея в QuadHD+ з частотою оновлення 120 Гц (зараз, нагадаю, Galaxy S20 можуть працювати або у QuadHD+ 60 Гц, або у Full HD 120 Гц). Поки що цю проблему вже поборола компанія OnePlus, випустивши свій останній смартфон OnePlus 8 Pro, і компанія Oppo, випустивши Oppo Find X2 Pro. 

Також, по непідтвердженій інформації, компанія Samsung випустить новий чіпсет вже в середині цього року, на якому і вийдуть нові смартфони в модельному ряду Galaxy Note 20. Для ринків Китаю та США, скоріш за все, вони вийдуть на чіпсеті Snapdragon 865+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024

    Vivo X100s з Dimensity 9300+ набрав більше 2,3 млн балів в AnTuTu

    Очікується, що в травні Vivo випустить три нові моделі: X100s, X100s Pro та X100 Ultra.…

    28.04.2024