Vivo представила найдешевший смартфон на Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблема нових флагманських смартфонів на процесорі Snapdragon 865 в тому, що вони мають нереально високу ціну. На тлі моделей за 20-30 тисяч грн виходить новий смартфон від Vivo, який поєднав у собі топову начинку і невисоку ціну, а вінцем усього смартфона став чіп Snapdragon 865.

Найпотужніший смартфон в 2020 році

Новий смартфон Vivo не тільки працює на Snapdragon 865, але і є найпродуктивнішим смартфоном за версією бенчмарка AnTuTu, де він набирає 610 тисяч балів. Зазначу, що це показник в синтетичному тесті, Vivo не обов’язково буде запускати ігри та програми швидше своїх конкурентів.

Смартфон оснастили найшвидшою пам’яттю, яку тільки можна побачити в мобільному гаджеті. У ньому може стояти 8 / 12ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і 128 / 256ГБ вбудованої пам’яті UFS 3.1. Є, звичайно, ще варіант з 6ГБ оперативної пам’яті, але там стоїть звичайна пам’ять LPDDR4X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий продуктивності завжди буде вистачати на швидкий запуск додатків і ігри на максимальних налаштуваннях. При такій потужності смартфон не виглядає ігровим, це цілком серйозний смартфон, який не соромно показати на важливій зустрічі.

Дисплей на свою ціну

Ціна на смартфон Vivo починається від 400 доларів, за таку ціну мало які смартфони здатні запропонувати частоту розгортки понад 60Гц і роздільну здатність вище FullHD +, але все-таки є смартфони, які таке дають.

На цьому тлі смартфон Vivo володіє простим SuperAMOLED-дисплеєм з FullHD + і частотою розгортки 60 Гц, зате смартфон може похвалитися дуже високою яскравість в 1200 ніт. Є захист від шум і підтримка HDR.

За свою ціну це звичайний дисплей, нічого незвичайного. Якщо потрібен крутий дисплей, то зверніть увагу на Realme X2 Pro або OnePlus 7T / 7T Pro.

Камери

Модель не є флагманською, це скоріше маркетинговий хід, мовляв подивіться Vivo випустили найпотужніший смартфон у світі, тому наявність хороших камер виглядає приємним бонусом. Я, чесно, сподівався на гірше.

Смартфон Vivo за ціною буде конкурувати з Xiaomi Mi 10 Lite, у якого ні флагманського чіпа немає, немає навіть телефото камери. А у Vivo є основна камера на 48МП, телефото на 13МП, ширококутна на 12МП. Основна камера демонструє хорошу якість при достатньому освітленні, широкоугольная і телефото досить високої якості, тому зображення мають хорошими (не плутати з відмінно).

Вночі ж телефото і ширококутна камера починають здавати позиції. Основна камера здатна зробити непоганий кадр, але потрібні софтові оновлення, може що-небудь стане краще.

Величезна батарея

Діагональ дисплея смартфона всього 6.44 дюйма, в неї встановлена енергоефективна матриця, в Vivo використовується найбільш енергоефективний процесор, при цьому стоїть величезна батарея на 4500мАг, якої цілком вистачає на 1-2 дні роботи без підзарядки в активному режимі. Комплектна зарядка заряджає смартфон з 0 до 50% всього за 15 хвилин.

У Vivo підготували сюрприз ще й для аудіофілов, встановивши окремий Hi-Fi чіп для обробки музики, тому звук з навушників шикарний. 3.5 роз’єм на місці. А ось зовнішній динамік всього один, що сумно.

Операційна система Android 10 використовується практично чиста, є невеликі добавки від оболонки ColorOS, так що це одна з зручних ОС на Android пристроях.

Смартфон ще і 5G мережі підтримує, а також поставили NFC. Називається модель Vivo IQOO 5G, купити його можна на AliExpress.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.