Xiaomi випустила найзручніший зарядний пристрій в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi представила на своїй платформі Youpin незвичайний аксесуар. Девайс Beth GaN Energy Stack поєднує в собі дві функції – це і зарядний адаптер, і павербанк.

В асортименті Xiaomi вже є павербанки та зарядні пристрої із застосуванням компонентів з нітриду галію, що забезпечують високу потужність і мінімальний рівень нагріву. Черговою новинкою компанії стала представлена ​​на краудфандінговому майданчику YouPin комбінацію цих двох типів аксесуарів, упакованих в один компактний корпус.

Пристрій під назвою Beth GaN Energy Stack може використовуватися і як портативний акумулятор і як мережевий зарядний пристрій зі складаною виделкою. Аксесуар представлений у двох модифікаціях: з парою роз’ємів USB Type-C або з одним USB Type-C і одним USB Type-A. Потужність зарядного пристрою становить 45 Вт – цього достатньо навіть для підключення деяких ультрабуків. За запевненням виробника, на повну зарядку MacBook Pro у новинки йде всього 2 години.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У режимі павербанка Beth GaN Energy Stack підтримує практично всі популярні протоколи швидкої зарядки: Quick Charge 3.0, SCP, AFC, FCP, а також Power Delivery 3.0. Ємність вбудованого акумулятора моделі становить 10 000 мАг. У розробці пристрою також брав участь відомий виробник аксесуарів Baseus, який запропонував технологію інтелектуального контролю вихідного зарядного струму і напруги для найбільшої ефективності зарядки.

Вартість новинки Xiaomi на етапі збору коштів становить $ 28 або близько 755 гривень за актуальним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.