Камеру Honor X10 5G випробували в екстремальних умовах

Перші знімки з камери смартфони з'явилися до анонсу

Бренд Honor вже підтвердив, що 20 травня в Китаї відбудеться презентація смартфона Honor X10 5G, який повинен стати найдешевшим телефоном Honor з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G.

Камеру Honor X10 5G випробували в екстремальних умовах

А поки що Honor X10 5G піднімається на найвищу гору нашої планети, Еверест, при цьому учасники експедиції вже зробили кілька перших знімків на камеру смартфона, які представлені в цій замітці.

Судячи з усього, Honor X10 5G піднімається на Еверест у складі тієї ж експедиції, яка взяла з собою флагманський смартфон Xiaomi Mi 10 Pro.

Очікується, що смартфон буде оснащений потрійною основною камерою, яка складається з 40-мегапіксельного датчика Sony IMX600y, а також додаткових датчиків роздільною здатністю 8 і 2 Мп. Honor X10 отримає ЖК-дисплей IPS діагоналлю 6,63 дюйма, однокристальну систему Kirin 820 5G, а також висувну фронтальну камеру роздільною здатністю 16 Мп. У телефоні встановлений акумулятор ємністю 4200 мА • год, який підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт через USB-C.Ціна повинна скласти близько 280 доларів( 7 469 гривень за поточним курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.